Converse Modelleri 2011 Ayakkabı Çeşitleri

29 Mart 2011 Salı
Posted by Rio

Converse Modelleri 2011 Ayakkabı Çeşitleri

All Star Light yine Converse modasında çığır açıyor. Özellikle bayanlar için farklı tasarımlar ve topuklu modellerle kendine özgü bir yapısı var. Jack Purcell markası da rock ve metal müziğe ahenkle eşlik eden Converse modasının trendleri arasında.


Converse Modelleri Metallica Tarzı..
AC/DC ve Metallica, rock müziğin favorileri olmasının yanı sıra, Converse müzik koleksiyonunun da gözdeleri…
Converse üreticileri, ünlü rock ve metal gruplarından esinlenerek yeni oluşturdukları Converse müzik koleksiyonundan son derece umutlular. Converse in bu yeni tarzında bu efsane gruplara ait grafikler ve görseller yer alıyor. Tarzıyla fark yaratan ve metal müziğe bambaşka bir boyut kazandıran Mettallica Grubu, Converse için ideal bir zemin oluşturuyor.
Bayanlara Özel All Star Topuklu Converse’ler…
Topuklu Converse Modelleri

Topuklu Converse Modelleri

Converse serisinin belki de ürünlerini seven bayanlara nacizane bir hediyesi… hem spor, hem gösterişli… siyah ve gri tonlardaki topuklu Converse modelleri, son zamanlara damgasını vurmuş durumda.

Veee All Star Bot Converse Modelleri
Converse in kaliteli lastik ürünlere sahip olduğu yadırganamaz bir gerçek. Şimdi de kalitesine tasarımı ekliyor ve kış modasına en etkili şekilde ayak uyduruyor. Lastik dış yüzey ve kalın tabanlara sahip olması sizi zorlayıcı hava şartlarından korumayı başarıyor.
converse all star modelleri

converse all star modelleri

Converse ve Varvatos Serisi…
Converse kendini sonbahara da çok iyi hazırlamış. Size eşsiz bir seri olan Varvatos serisini tanıtacağız. Eskitilmiş modelleriyle ön plana çıkan bu seri, detaylarındaki önemi ve kirli görünüme sahip olmasıyla, dikkat çekiyor. Daha çok kahverengi, bordo, gri ve siyah gibi koyu tonlardaki renklerle ön plana çıkması, onu sonbahar modasında vazgeçilmez kılmaya neden.
Converse Varvatos

Converse Varvatos

Heritage Basketball serisi, Converse nin spora kattığı bambaşka bir boyut. Weapon ve Star Player modelleriyle dikkat çeken, sporcu kişiliğinizi dışa vuran en yakışır yöntem Converse nin Herigate Serisi…

Converse, sporcuları düşünmüş evet ama bayanları da unutmamış. Onlara da Weapon serisinin Lady Weapon modellerini yaratmış. Modern ve sportif tarzıyla yeni sezonun gözdesi.
Converse Haritage Modelleri

Converse Haritage Modelleri

Weapon Team Colours serisi, her zaman olduğu gibi yine sporcular ya da ünlü kişilerin spor yaparken tercih ettikleri bir tarz. Üstelik şimdi yenilenmiş bir yüze de sahip. Converse ile, kendimizi, içinizdeki enerjiyi, farklılığın getirdiği gösterişi en vazgeçilmez şekilde yansıtacaksınız.
Converse Weapon Team Modelleri

Converse Weapon Team Modelleri

Tüm converse modellerinin fiyatları ortalama 80-250 TL arasında değişiklik göstermektedir. Daha fazla converse modelleri ile devamlı koleksiyon genişlemektedir

0 yorum: