Seven Hill 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

23 Nisan 2011 Cumartesi
Posted by Rio

Seven Hill 2011 ilkbahar/yazSEVENHILL İlkbahar-Yaz Koleksiyonuyla dinamizm yaşatan bir koleksiyon vaat ediyor,… Bu sezona çok iddialı giren SEVENHILL bay, bayan ve çocuk koleksiyonuyla tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor..Konseptinde yenilik, trendy ve çekici ürünleri bir arada sunan SEVENHILL romantik ve spor giyimi vurgulayarak, hayatınıza yeni bir enerji getiriyor…

Dorthy Perkins 2011 Elbise Modelleri

Posted by Rio

Dorothy PErkins 2011 elbise modelleriBu sezonun önde gelen akımları olan 50′ler ve 70′ler, tüm özellikleriyle Dorothy Perkins‘in yeni ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alıyor.
50′lerin artık bir klasik olan tatil temalı denim kumaştan ve çiçek desenli tasarımlarından, döneme modernist bir yaklaşım sunan çarpıcı baskılar, blok renkler, kapri pantolonlar ve kloş eteklere kadar birçok model vitrinlerde yerini alıyor.

Mango Şort Modelleri

Posted by Rio

msngo şort modelleriTepeden tırnağa bir Mango kadını olmak istiyorsanız, yeni sezonun ilk gözdeleri olan şort modelleri sizler için vitrindeki yerlerini aldı bile.
Yeni sezon şortların boyları herzaman ki gibi oldukça kısa. Bermuda tarzda kesim oldukça nadir rastlansa da Mango markasının koleksiyonunda birkaç modele yer verilmiş. Renk paletinde ise oldukça renkli bir sunum sizleri bekliyor.

Adil Işık Abiye Koleksiyonu

Posted by Rio

  Adil Işık markası yeni sezonda‘Küçük Sırlar by adL’ koleksiyonu ile 15-40 yaş arası geniş bir kitleyi hayatınızın starı olmak için mağazalarına davet ediyor.

Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde ise ünlü oyuncular Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Birkan Sokullu, İpek Karapınar,Kadir Doğulu gibi başarılı bir kadronun rol aldığı Küçük Sırlar’ın

Lacoste 2011 Erkek Giyim Koleksiyonu

Posted by Rio

LacosteLacoste markası 2011 koleksiyonu ile modern ve minimal çizgiler ile sadeliğin ve şıklığın tanımını yapıyor.Lacoste 2011 Erkek Giyim Koleksiyonu, lacoste 2011, 2011 lacoste giyim, lacoste erkek giyim 2011, 2011 t shirt

Dolce&Gabbana Bikini Modelleri 2011

Posted by Rio

Dolce&Gabbana bikini modelleriHazır giyim ve couture ürünleri ile luxury sınıfın aranılan isimlerinden olan Dolce&Gabbana markasının yaz sezonunda mayo ve bikini modelleri ile de aranılan bir isim olmaya devam ediyor. Özellikle bikini modellerinde feminen detaylara fazlası ile yer veren marka kumaş seçiminde sade renkler ve aksesuar olarak ipli ve fiyonklu tasarımlara ağırlık veriyor.