2012 Armani Collezioni Erkek Kazak ve Hırkaları

3 Şubat 2012 Cuma
Posted by Rio

Armani tutkunlarının çok iyi bildiği gibi, yeni koleksiyonları 3 ayrı marka olarak sunulmakta. Bu markalardan Armani Collezioni, klasik tarzları sportif ürünler üzerine yorumlamakta. İsim bir moda devi olan Armani olunca, aslında çokta fazla söze gerek kalmıyor. Zaten her yıl yaptığı koleksiyonlar ve moda gösterileri ile taraflı tarafsız bir çok kişinin beğenisini kazanıyor. 2012 yılında da kazak koleksiyonu oldukça çeşitli ve bol. 
Armani`nin kazaklarında ve hırkalarında tam anlamıyla İtalyan kesimi kendini gösteriyor. Dar ve vücuda yapışan badi tarzı kazaklar, hırkalar, yelekler ve hatta süveterler firmanın üstün kalitesi ve kendi moda çizgisi doğrultusunda sergileniyor. Fiyat konusuna gelince biraz hayal kırıklığı yaşıyoruz tabiki. Açıkcası ülkemizde çoğu erkeğin almaya cesaret edemeyeceği, çokta hesaplı olmayan fiyatlar yüzünden Türk erkeklerinin çoğu Orijinal Armani ürünlerini giymekte sıkıntı yaşıyor. Ne yazık ki tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok sahtesi üretilen markalardan birisi Armani.
Armani Collezioni 2012 erkek kazak koleksiyonuna baktığımızda, bisiklet yaka kazakları, V yaka düğmeli kazakları, gömlek tipi yün kazakları, dar kesim hırka ve yelekleri, mont benzeri yün hırkaları görüyoruz. Tüm ziyaretçilerimizle Armani yeni koleksiyonundaki kışlık ürünlerin resimlerini paylaşıyoruz.
Armani düz renk bisiklet yaka kazak modelleri ve etiket fiyatları.
Armani`n desenli erkek hırka modelleri.
Armani yan çizgili erkek kazak modeli.

Armani mavi ve yeşil tonlarda erkek triko modelleri.
Armani yeni sezon erkek yelek modelleri ve baklava desen kazakları.2012 Armani Collezioni Erkek Kazak ve Hırkaları

0 yorum: