HM`nin son koleksiyonundaki bayan ceket, parka modelleri ve fiyatları

3 Şubat 2012 Cuma
Posted by Rio

Yeni koleksiyonunda sezonun trend renklerini ve trend modelleri oldukça iyi kullanan HM, bu yılda değişik ve özel markalardan giyinmek isteyen bayanlara iyi bir seçenek. Birbirinden şık tasarımlarda trençkotlar, parkalar, kışlık ve baharlık ceketler yeni sezon HM bayan giyim koleksiyonunu süslüyor. 
HM biraz spor tarz kıyafetleri, kolej havasında klasik parçalar ile karıştırarak, hem günümüzün trendlerini hem de modern bir tarzı yakalamayı benimsiyor. Göz kamaştırıcı renklerin ve stilin dışında, düz ve sade renk tonlarını son Hm bayan kreasyonunda görmeniz mümkün. Güzel giyinmeyi seven ve modayı her zaman takip eden bayanlar, podyumlar kadar sokakta neler olup bittiğinide görmeliler. Çünkü sokak modası normal günlük yaşamda bayanların giyim tarzını yönlendiren en büyük etkenlerden. Hm`de bu yönde imalat yapmaya özen gösteren firmalardan birisi.
Yeni sezon HM bayan ceket ve parka modellerinin özelliklerine ayrıca, kaç para olduklarına şöyle bir göz atalım. Trençkot 99,95 TL Omuz ve manşet detayları şeritli, ayrıca kemerli ve yandan cepli kruvaze trençkot modeli.
Kot Ceket 59,95 TL Yıkanmış streç kot kumaştan klasik bayan kısa kot ceket. 
Ceket 99,95 TLManşetleri dışında cepleri fermuarlı, astarlı ve suni deriden bel hizasında bayan bisikletçi tipi ceket. 
Bej Rengi Parka 99,95 TLÖn kısmı hem fermuarlı hem çıtçıtlı, büzgü bağlı ve dik yakalı, cepleri kapaklı ayrıca çıtçıtlı, pamuklu bayan HM parka. Bel kısmıda önden lastiklidir.
Konyak kahverengisi bayan Ceket 99,95 TLYakaları küçük ve dik, önde kapakları ve düğmeli cepleri olan, suni deriden bele kadar uzunlukta bayan ceket. 
Kot Ceket 79,95 TLEskimiş ve buruşuk görüntüsü olan, yıkanmış %100 kot kumaştan yumuşak kesimli bayan denim ceket. Ön kısmı düğmeli. Ayrıca iki göğüs cebi kapak detaylı ve düğmeli. 
Hm bayan kloş Ceket 129 TLCep biyeleri fiyonk süslemeli, arkadan pilili olan ve dokuma kumaştan imal edilmiş kloş ceket.  
Lacivert H-M bayan Parka 149 TL Astarlı ön kısmı fermuarlı olmasının yanı sıra gizli kilitleri olan, kapüşonu büzgü bağlı uzun bayan parka. Ayrıca önde kapaklı bir göğüs cebi mevcut. Kilitli iki adet cebi dışında, belde yine büzgü bağ detayı ve manşetler çıtçıtlı.
HM Uçuk Pembe Spor Ceket 129 TLYine önden cepleri olan kruvaze tarzı bayan ceket.  
Siyah bayan bukle ceket 79,95 TLKol boyutu kısa, önden cepleri olan, fermuarlı lale tipinde bayan bukle ceket.HM`nin son koleksiyonundaki bayan ceket, parka modelleri ve fiyatları

0 yorum: