Öyle bir geçer zaman ki dizisinin Aylin`i Farah Zeynep Abdullah giyim tarzı

3 Şubat 2012 Cuma
Posted by Rio

Son yılların en çok izlenen dizilerinde rol alan güzel bayan oyuncular, giyimleriylede ön plana çıkıyor. Bu oyuncuların gerek röportajlarda, gerek dizilerde canlandırdığı karakterlerde, gerek günlük yaşantısında arkadaşlarıyla gezerken veya bir cafede otururken, gerekse katıldığı programlarda neler giydiği merak edilmektedir. Göz önünde oldukları için giyim tarzları ile bazı genç kızlar onları idolleri olarakta kabul etmekte. O oyunculardan biriside Öyle bir geçer zaman ki dizisinde rol alan ve Aylin karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah.
Farah dizide lisede okuyan bir genç kızı canlandırarak karşımıza çıkan, seneler sonra genç ve alımlı bir hanımefendi olarak devam eden, yaşadığı hazin bir aşk ile dizinin en çok sevilen karakterlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Rol gereği zaman zaman neşeli ve güler yüzlü olan, kimi zaman ise çektiği aşk acısından dolayı ağlayan bir bayan. Her iki durumuda oldukça iyi canlandıran Ferah, günlük yaşantısında oldukça rahat ve sportif giyinmeyi tercih ediyor. Saç rengi seçiminde ise ten rengine uyan renkleri seçtiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem dizide olsun, hem dışarıda olsun bazen sarı saçlarıyla karşımıza çıkarken bazende kahverengi saç tonunu tercih ediyor. Makyaj olarak ise dizi haricinde çok fazla aşırıya kaçmadığını söyleyebiliriz.
Bazı ünlü bayanlar giydikleri ile kendilerini olabildiğince rüküş yaparken, bazıları ise üzerilerine yakışan tarzda elbiseleri giymekteler. Resimlerden de göreceğiniz üzere Farah`da güzel giyinen ünlüler arasında. Babası Irak kökenli olan, annesi ise Türk olan 1989 doğumlu Farah Zeynep, şuanda dizilerin en popüler bayan oyuncularından birisi. Bu konumuzda onun hayranlarıyla günlük yaşamında ve oynadığı dizide ne tür kıyafetleri tercih ettiğini resimlerle paylaşıyoruz. 
Diziden resimleri

Günlük yaşamından resimleri





Ve arkadaşlarıyla birlikte

Farah`ın trendlere ve modaya uygun giydiğini söyleyebiliriz.Öyle bir geçer zaman ki dizisinin Aylin`i Farah Zeynep Abdullah giyim tarzı

0 yorum: