Rahatlığı seven erkeklere Jack Jones 2012 Vintage Koleksiyonu

3 Şubat 2012 Cuma
Posted by Rio

Artık her markada görmeye alıştığımız vintage koleksiyonlarda rahatlığı seven karizmatik erkeklerin oldukça hoşuna gidecek olan tasarımlar sunulmakta. Genelde 15 ile 40 yaş arası erkeklerin beğenisini kazanacak olan bu güzel koleksiyon ile Jack Jones, kaliteli giysileri tercih eden ama salaş bir görünümü seven erkekler için oldukça ideal.
Vintage koleksiyonlar nostaljik kıyafetlere hayran, fakat modern giyimden vazgeçemeyen erkeklere güzel bir alternatif olabilecek koleksiyonlardır. Göze iyi hitap eden kotlar, yelekler, gömlekler, tişörtler, bol pantolonlar Jack Jones kalitesini en iyi şekilde sergiliyor. Ayrıca Jack Jones garantisi ve çizgisi doğrultusunda müşterilere sunulan bu şık ürünler, neredeyse bir çok erkeğin vücut yapısına uygun çeşitlilikte.  
Koleksiyonun en önemli parçaları olan kot pantolonlar, eskimiş, yırtık ve aşınmış görüntüsü ile tam anlamıyla rahatlığı ve diğerlerinden farklı olmayı seven erkeklerin giyimini yansıtıyor. Flanel gömleklerde kullanılan yumuşak kumaş ve klasik Oxford düğmeleri en iyi özellikleri. Kısacası Jack Jones giyen erkekler her zaman için ayrıcalıklıdır. Sizlerle aşağıdaki galeriden 2012 Jack Jones ilkbahar yaz sezonu koleksiyonunun resimlerini paylaşıyoruz. Jack Jones Eşofman altı ve çizgili svetşört.
Jack Jones yırtık kot pantolon ve yelek.  
Jack Jones çuval çanta modeli.
Jack Jones ekose gömlek. 
Jack Jones bermuda şort.  
Jack Jones askeri pantolon ve tişört. 
Jack Jones beyaz badi. 

Rahatlığı seven erkeklere Jack Jones 2012 Vintage Koleksiyonu

0 yorum: