Uyumlu kıyafetler ile DKNY 2012 bayan kış koleksiyonu.

3 Şubat 2012 Cuma
Posted by Rio

Ülkemizde DKNY`i tercih eden bayanlar kadar tercih etmeyenlerde var. Uzun zamandır DKNY markası için yazmıyorduk. Ta ki 2012 kış koleksiyonu yayınlanana kadar. 2012 yılında bayanlar için çok çeşitli bir yıl olacak. Bu çeşitlilik ise markaların kendine özgü tasarımlarını yeni trendlere uyarlamasıyla birlikte dahada arttı diyebiliriz. DKNY`de kendine özgü tasarımlardan hiç bir zaman vazgeçmeyen ama son moda trendlerede uyan bir hazır giyim markası. 
DKNY 2012 bayan kış koleksiyonunu New York`taki harika moda gösteri ile sundu. Bu sezon ön planda olan siyah tonlar ve siyah grafikler, floresan ışıkları önünde podyuma çıkan güzel modellerin tanıtımı ile sergilendi. Bazı tasarımlardaki zıt renkli dokular dikkatleri çekerken, bazı ürünlerde de parlak renklerin koyu renklerle kombinasyonu dikkatimizi çekiyor. Tasarımları ise ünlü moda stilisti Donna Karan yaptı. Zaten moda başarıları ile her zaman ön planda olan Donna Karan, yine kendine yakışan çalışmalar ile DKNY koleksiyonunu süslemiş.    
Moda alanında kendisini yeterince kanıtlayan usta tasarımcı, ikonik tasarımları ile ön planda olmaya devam ederken, tasarımcılığın tüm püf noktalarınıda çalışmalarında vurguluyor. Onun kaliteli ve ince işçiliği sayesinde DKNY bu sezonda alkışları toplamayı başardı. Günümüz modasının inceliklerinin 70lerin siluetleri ile karıştırılmasından ortaya çıkan koleksiyona aşağıdan göz atabilirsiniz.  


DKNY kolları deri olan vayan ceket ve siyah dar pantolon.
DKNY mini etekli kırmızı elbise ve siyah uzun ceket.
DKNY kırmızı bayan pantolon ile siyah ceket ve yelek uyumu. 
DKNY siyah bayan kürk.
DKNY bayan mini etek, beyaz kazak, şapka ve ceket kombini.
DKNY Krem rengi bayan pantolon.
Siyah DKNY bayan elbise.
Örgü DKNY bayan ceket.
DKNY belden oturtmalı bayan deri ceket ve bayan pantolonlu takım. 
Bayan DKNY kırmızı örgü tunik ve palto.
DKNY bayan uzun ceket ve siyah beyaz kazak.Uyumlu kıyafetler ile DKNY 2012 bayan kış koleksiyonu.

0 yorum: