YSL 2012 kış koleksiyonu ile dokuma elbiseler

3 Şubat 2012 Cuma
Posted by Rio

Her yıl moda sektöründe kostümleri merakla beklenen markalardan birisi olma özelliğine sahip olan Yves Saint Laurent, bu yıl ki kış koleksiyonu ile yine oldukça başarılıydı. Göz alıcı ve zarif tasarımların boy gösterdiği defilede, artık her markada görmeye alıştığımız renkler olan gri ve siyah tonları baş roldeydi. Yüksek yan bölmeleri olan yay boyunlu, trombet kollu bluz ile kombine edilmiş pilili etek ve Galler kültürünü yansıtan bir mont ile açılış yapıldı.
Daha sonrasında ustalıkla kesilmiş işlemeli tunik elbiseler, içlerinde grift dokumalı bluzlar ve kazaklar ile sunuldu. Elbiselerin boyun bel çevresindeki altın zincir işlemeleri ve tüylü detaylar görülmeye değer. Kürk ve tüvit ile süslenmiş kısa yün parkaların geniş kesimli siyah pantolonlar ile uyumu oldukça iyi. Ayrıca beyaz panelleri olan siyah takım elbiseler ve yine kürk yada tüvit destekli şişkin yakalı ceketler en fazla ilgiyi gören tasarımların başında geliyor. Kış aylarında bayanlar tarafından imrenilerek giyilen diz boyu çizmelerde elbiseler ile birlikte oldukça uyumlu gözüküyor. 
Deri tasarımları bu sezon bir köşeye bırakan firma, dokuma elbiseler ile moda gösterisine son verdi. Kısacası modanın trend renklerinden olan siyah, beyaz, griyi hünerli ellerin katkılarıyla en iyi şekilde sunan markalardan birisi olarak göze battı. 2012 Ysl kış koleksiyonunda neler var ? Hep birlikte göz atalım.













YSL 2012 kış koleksiyonu ile dokuma elbiseler

0 yorum: